Selecteer een pagina

FAQ

Wat zijn de kosten voor een naamslinger?

De kosten van een blanco naamslinger start met 14,95. Wat valt er onder deze kosten; een blanco vlag voor en achter de naam. En het lint waaraan de naam hangt. Elke letter van een naam zijn kosten die erbij komen. De kosten zijn dus afhankelijk van de lengte van de naam voor de naamslinger.

Is het mogelijk om een accent toe te voegen op een letter?

Er zijn veel accenten mogelijk om toe te voegen. Dit kan je gewoon laten weten bij je bestelling. Twijfel je over een accent? Stuur even een DM of mail.

Heb jij twijfels over een lettertype?

Wil je graag advies hierin, of voorbeelden willen ontvangen? Stuur dan een mail of DM zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen.

Kan ik de naam opsturen om die op een naamslinger te personaliseren?

Weet je niet het geslacht maar wil je wel direct na de geboorte een naamslinger ophangen? Het is mogelijk om het geslacht en de naam op te sturen zodat ik er een mooie naamslinger van kan maken. Neem gerust contact op via DM of mail.

Heb je jouw pakket nog niet ontvangen?

In drukke periodes (denk aan feestdagen) kan het wel eens 3 tot 4 weken duren dat je je bestelling ontvangt. Hier hebben wij geen invloed op en wordt voornamelijk geduld gevraagd. Mocht je het pakket niet ontvangen hebben na 3 weken van de verzonden datum, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel een onderzoek kunnen instellen.

Wat is de levertijd?

Het streven is altijd om een bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Alle items worden met de hand gemaakt, of voorzien van personalisering. Hier gaat tijd in zitten. Afhankeklijk van de hoeveelheid bestellingen, kan de levertijd maximaal oplopen tot 14 dagen. Gelukkig gebeurt dit zelden.

Mag ik mijn bestelling retour sturen?

Gepersonaliseerde items kunnen niet retour gestuurd worden.

Voor wie zijn de retour kosten?

Wil je een niet gepersonaliseerd item retour sturen dan zijn deze kosten voor de klant zelf.

Is het mogelijk om mijn bestelling op te halen?

Zeker is dat mogelijk. Vink dan aan ‘bezorgen in Hoogkarspel’. Ik laat weten wanneer je bestelling klaar is zodat we even kunnen kijken naar een passend moment om dit op te halen. Of ik laat je weten dat ik het zelf even kom bezorgen.