Selecteer een pagina

Over Bé-Bé Unique

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Tessa de Wit en samen met mijn vriend Boy Schouten, onze trots Donna (’20) en Lucy (’22) wonen wij in het Westfriese Hoogkarspel.

Sinds 2015 was ik werkzaam als verpleegkundige op de Intensive Care Neonatologie (ook wel NICU genoemd) in het AMC, de mooiste baan van de wereld! Sinds de komst van onze tweede dochter heb ik met pijn in m’n hart besloten voorlopig te stoppen met deze functie. Het combineren van Bé-Bé Unique, twee kinderen en mijn vriend die een groot bedrijf heeft en daardoor veel weg is, was simpelweg geen optie.

Bé-Bé Unique is ontstaan als hobby tijdens mijn eerste zwangerschapsverlof en tevens de tijd van de lockdown. Omdat er weinig mogelijkheden waren om er op uit te gaan begon ik handgemaakte en gepersonaliseerde artikelen voor pasgeborenen te ontwerpen. Zo kwamen de liefde voor mijn beroep en mijn creativiteit samen. Inmiddels is deze hobby behoorlijk uit de hand gelopen, en kan ik zeggen dat Bé-Bé Unique mijn bedrijf is geworden!

Ben je op zoek naar een mooi (kraam)cadeau of een gepersonaliseerd item voor jouw baby, kijk eens op de Instagram pagina van Bé-Bé Unique om alle artikelen en mogelijkheden te zien.

Heb je nog vragen over de producten of mogelijkheden qua personalisatie? Stuur mij gerust een berichtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Hoe werkt Bé-Bé Unique?

Mijn dag start met het verzamelen van de orders, waarna ik bijbehorende stoffen en producten  klaar leg om te personaliseren met de borduurmachine. Wist je dat je kunt kiezen voor verschillende lettertypen en kleur garen?

Vervolgens speld ik de bestelling in elkaar, om daarna de naaimachine zijn werk te laten doen. Et voila, product is af!

Dan komt het logistieke gedeelte, de juiste verzenddozen vouwen, producten mooi inpakken, labels printen en dan op de bakfiets naar het afgiftepunt om de pakketten te verzenden.

Omdat (bijna) alle artikelen gepersonaliseerd worden, en daarna pas in elkaar worden gezet heb ik geen kant en klare producten op voorraad. Dit zorgt er voor dat de levertijd op maximaal 7 dagen staat.

Heb je speciale wensen en twijfel je of dit mogelijk is? Stuur me gerust een bericht of DM via Instagram, dan bespreek ik graag de mogelijkheden. Ook kun je bij je bestelling via de website een notitie achterlaten, als je bijvoorbeeld de naam in hoofdletters geborduurd wilt hebben.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws van Bé-Bé Unique? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief die we 1x per kwartaal sturen.